Tessel 126Bewertungen

 


Zusammenfassung Bewertungen von Tessel 126

Die 25 aktuellsten Bewertungen werden angezeigt.


Allgemein

Lage

Einrichtungen

Reinigung

Komfort
Preis/
Leistung

Wir wenden unsere Überprüfungspolitik an.

Christiana Greiss - Freundesgruppe 1 Haustier in Aug 2021

Klein, aber fein
  • Gute Lage
  • Einrichtung Neuwertig, genug von allem vorhanden
  • Gut für eine Person? für 2 Personen etwas klein
  • Nette Begrüßung mit Juttertje
  • Beschreibung auf Ferienmiete ist etwas wiedersprüchlich zu Gegebenheiten (2 Schlafzimmer, GästeWC)
  • Wohnung ist sehr dunkel


Fam.Bootsma - Älteres Paar in Jul 2021

Tessel 126
  • Geen10 omdat het een vrij donker verblijf is


jitske meinema smid - Älteres Paar in Jul 2021

Mooi appartement met terras vlak bij zee en winkels. Buiten het dorp gelegen waardoor heerlijk rustig en lamdelijk
  • Rustig en landelijk gelegen maar wel vlakbij alle voorzieningen


A. Roos van Raadshoven - Junges Paar 1 Haustier in Jul 2021

Weekje Texel
  • Dichtbij het bos voor de hond .


John & Tineke van Bunderen - Älteres Paar in Jun 2021

Prima verblijf.Zeker voor herhaling vatbaar
  • Van alle gemakken voorzien
  • Werkelijk aan alles is gedacht
  • Goede nieuwe matrassen


Bakker - Familiegruppe in Mai 2021

Eenvoudig doch comfortabel verblijf.
  • Bij ongemak zoals lampje wat vervangen moest worden, snelle service door vriendelijke onderhoudsman.
  • In de badkamer was regelmatig een rooklucht van sigaretten te ruiken, ws van rokers buiten of op andere locaties waarvan de rook in het ventilatiesysteem kwam. W.s moeilijk op te lossen maar wel hinderlijk, vooral `s ochtends.
  • Ik had het prettiger gevonden als de verlichting boven de eettafel minder fel was.

Reaktion des Vermieters M. en M.G. Schrijvershof

We zullen de lamp boven de eettafel nakijken; die is onlangs vervangen, wellicht door een te zwaar exemplaar.
Binnen appartementen mag niet gerookt worden, Als er zich rook verspreidt door het ventilatiesysteem, dan negeeert iemand in een appartement dat voorschrift en mgelijk is er iets mis met het ventilatiesysteem in een ander appartement.... We gaan er naar laten kijken.
Dank u voor de terugkoppeling.


Fam. Van Diepen - Van Bockxmee - Älteres Paar 1 Haustier in Apr 2021

Uitstekend verblijf!

Reaktion des Vermieters M. en M.G. Schrijvershof

We zijn blij dat het appartement, waarin we zelf met enige regelmaat verblijven, ook bij onze gasten waardering kan vinden.


Eke + Wâtte - Älteres Paar in Apr 2021

Zeer comfortabel appartement wel wat donker door de hoge bomen
  • Heerlijke bedden
  • Jammer dat het wat donker is door de hoge bomen aan de overkant van het pad, bij erg warm weer wel fijn.


Nikki kolfschoten - Familie mit jungen Kindern in Mar 2021

Heerlijk weekendje texel

Reaktion des Vermieters M. en M.G. Schrijvershof

Wow!


Anonym - Älteres Paar in Aug 2020

126


Mw. Jolien Prijs - Älteres Paar in Aug 2020

fijn appartement
  • De onderlakens van het bed waren erg warm

Reaktion des Vermieters M. en M.G. Schrijvershof

Bedankt voor uw reactie. Alles was erg warm deze week - de langste hittegolf die we ooit in Nederland hebben meegemaakt. Gelukkig is het dan op Texel toch nog een paar graden koeler dan elders.


arend schonewille - Älteres Paar in Jul 2020

redelijk


Anke van Roosmalen-Kohl - Junges Paar 1 Haustier in Jun 2020

Goed appartement voor een heerlijk verblijf op Texel
  • Je loopt zo het bos in, goede ligging t.o.v. De Koog, het strand.
  • Alles wat je zou kunnen gebruiken tijdens je vakantie is aanwezig

Reaktion des Vermieters M. en M.G. Schrijvershof

Oei! Wat valt er nu nog verder te verbeteren? `-) Bedankt voor deze terugkoppeling. We zien u graag terug.


F. Grimmelijkhuizen - Älteres Paar in Mar 2020

Goed verblijf


Nandi und Hank Bergfeld - Älteres Paar mehrere Haustiere in Sep 2019

Nandi und Hank Bergfeld
  • Ordentlich, sauber, nette Einrichtung, alles ok.
  • Obwohl nur 1 Hund erlaubt war, durften wir nach der Beschreibung unserer beiden Hunde (Begleithundprüfung,Haftpflicht, Impfpass, Seniorenheimbesuchshunde) den Urlaub auch mit beiden in dieser Ferienwohnung verbringen.
  • Bei Ankunft sehr gut gereinigt. Wir haben vor unserer Abreise die Wohnung `besenrein` verlassen. .

Reaktion des Vermieters M. en M.G. Schrijvershof

Es freut uns das Sie sich ganz wohl gefüllt haben. Vielleicht bis ein nächstes Mahl?


G.J. Huijzers - Älteres Paar 1 Haustier in Sep 2019

heel fijn appartement
  • alles aanwezig wat je nodig zou kunnen hebben
  • goede bedden, goed zitcomfort

Reaktion des Vermieters M. en M.G. Schrijvershof

Dank u voor de reactie. We zien u graag weer eens terug. Ook volgend jaar 2020 verhuren we weer (vanaf 1 maart).


Anonym - Junges Paar 1 Haustier in Sep 2019

Uitstekend

Reaktion des Vermieters M. en M.G. Schrijvershof

Dank u. We zien u graag een keer terugkomen!


D. Kunz - Älteres Paar 1 Haustier in Sep 2019

Comfortabel

Reaktion des Vermieters M. en M.G. Schrijvershof

Fijn dat uw korte verblijf in ons appartement uw positieve waardering krijgt. We zien u graag nog eens terug.


A. Schreurs - Älteres Paar 1 Haustier in Aug 2019

Fijne vakantie gehad. Een aanrader
  • Makkelijk te bereiken, en lekker centraal
  • Geen op of aanmerking
  • Appartement was goed schoon
  • Alleen de matrassen waren niet echt om over naar huis te schrijven


Martin de Vreede - Familie mit älteren Kindern in Aug 2019

Weekje Texel
  • Mooie ligging nabij natuurgebied.
  • Appartement is van alle gemakken voorzien, zoals vaatwasser, oven/magnetron, windscherm op het terras, zelfs een chrome cast.


van Loon - Älteres Paar in Jul 2019

relaxt zoals vakantie hoort te zijn

Reaktion des Vermieters M. en M.G. Schrijvershof

Fijn dat u het goed naar de zin hebt gehad. Wellicht tot een volgende keer?


Fr. Sonja M�ller - Familie mit älteren Kindern 1 Haustier in Jul 2019

Entspannter interessanter Urlaub

Reaktion des Vermieters M. en M.G. Schrijvershof

Danke. Ja die "Faciliteiten" voor Ort sinds vor allem Strand, Wald and Dünen. Aber auch das Hallenbad und die Reitereien sinds nicht weit weg. Wir vermieten vorzüglich an Erwachsenen mit oder ohne Hund. Für Kinder sinds wenig Spielzeuge vorhanden.


Anonym - Älteres Paar 1 Haustier in Jun 2019

Schöner erholsamer Urlaub
  • Die Bäume gegenüber der Terrasse können gekürzt werden

Reaktion des Vermieters M. en M.G. Schrijvershof

Es freut uns das Sie einen guten Urlaub hatten in unserer Wohnung. Leider war durch ein Misverständnis beim Verwalter die Reinigung zu Spät, das Heisst: Sie waren schon bei der Wohnung eingetroffen als die Enreinigung für die vorherigen Gäste noch statt finden musste. Wir haben Vorbeugungsmassnahmen abgesprochen um solche Unannenehmligkeiten in der Zukunft zu verhindern.
Danke für Ihre Rückmeldung.


P. Janert - Älteres Paar 1 Haustier in Mai 2019

texel pur

Reaktion des Vermieters M. en M.G. Schrijvershof

Es freut uns inzwischen Kundschaft
gehabt zu haben aus den Niederlanden,
Deutschland, Belgiën, der Schweiz und
Österreich.


G. Ottens - Älteres Paar in Okt 2018

Oktober 2018
  • Compleet appartement, netjes!
  • Heel centraal dichtbij de dorpen, bos en zee
  • Alles is aanwezig!
  • Netjes!
  • Bedden iets te zacht (maar meningen kunnen verschillen!)


Mehr info über Tessel 126
Information über Ferien aufTexel.de:
vorderseite Lastminute Freie Termine Arrangementen FerienplannerNachrichtenSitemap
op-Texel.nl is onderdeel van aufdenWatten.de
aufdenWatten.deLastminuteFreie TermineNoordzeekustgids

2000-2022 aufTexel.de                 Datenschutzerklärung                 Sortierung der Such- und Buchergebnisse